FCSB

Gigi Becali s-a resemnat după pierderea unui nou titlu: ”Nu regret nimic”

De opt ani FCSB n-a mai câștigat titlul în Liga 1, iar Gigi Becali a rupt tăcerea după șocul de la Ovidiu, unde FCSB a avut 2-0 în minutul 87 și a pierdut în final, cu 3-2.

”Ce poți să spui? Spui adevărul. Cine merită campionatul, îl merită. Dacă conduci 2-0 și primești trei goluri nu poți să ai pretenții să fii...Când conduci 2-0 și primești trei goluri înseamnă că echipa adversă este mai puternică. Ca dovadă noi nu meritam titlul. Ne-au bătut de la 2-0

”Campionatul s-a pierdut aseara, dar el s-a pierdut la jucători fără bărbăție, fricoși. Sorescu...și greșeala mea că am avut încredere în Cordea și văd că se duce în jos. Ovidiu Popescu se ascundea de minge. Nu poți să câștigi un meci în 2-3 jucători, adică în Coman și Șut. Nici Compagno nu prea l-am văzut pe teren, a dat golul ăla, dar apoi nu l-am mai văzut.

”Chiar dacă ai 2-0, trebuie să ai mentalitate și să-i dai 7-0 pentru că ei s-au descoperit, dar noi ne-am speriat. L-am băgat pe Cristea, că am zis că are ăla galben, și el dă pasă la adversar.

”Ce să spui de Hagi? Numai el putea face așa ceva, cine altul putea să facă?! E mentalitatea lui de mare profesionist, de muncitor și care cunoaște fotbal. Dacă nu fac ce spune el, îi mănâncă. La noi ce să...Tavi Popescu aștepta mingea să dribleze el.

”Nu regret nimic, am pierdut un campionat și termin pe locul doi. Sunt sănătos, în lume mor oameni în războaie, uite în Ucraina”, a declarat Gigi Becali într-o conferință ad-hoc organizată în curtea Palatului său din centrul Bucureștiului.

Ultima oară FCSB a cucerit titlul în 2015 cu Costel Gâlcă pe banca tehnică. Echipa încă se numea FC Steaua București la momentul respectiv.

FCSB va evolua sezonul următor în turul 2 preliminar din Conference League.



Gigi Becali s-a resemnat după pierderea unui nou titlu: ”Nu regret nimic”