FCSB

Gigi Becali recunoaste ca FCSB a fost la un pas sa dispara din fotbalul romanesc

Patronul echipei FCSB spune ca echipa sa a fost in pericol sa dispara, asa cum au facut-o si alte cluburi din cauza problemelor financiare.

“In Romania, o echipa de fotbal este un pericol de ati distruge familia, adica falimentul familiei. La mine a fost un caz fericit. Fotbalul inseamna faliment. Eu am avut noroc ca am intrat in Liga Campionilor cand eram in puscarie, ca altfel se desfiinta.

“Am luat 25 de milioane de euro, in plus l-am vandut pe Chiriches pe 10 milioane, l-am dat pe Gardos pe 6 milioane, pe Rusescu la fel. Am luat 40-50 de milioane”, a declarat Gigi Becali.

Acesta mai spune si ce se va intampla cu echipa FCSB cand el nu va mai fi.

“Echipa nu o las mostenire. Cand mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. Fetele mele nu vor in presa, vor sa fie linistite. Echipa nu va disparea. O ia Talpan. O iau Piturca si Tudorel Stoica, Balint, Popa, Duckadam. Sa faca ei”, a mai declarat Gigi Becali intr-un nou moment in care pare ca nu mai este interesat de fotbal, fenomenul care practic i-a adus notorietatea de care se bucura in prezent, fara sa mai vorbim aici de avantajele financiare din vanzarea de jucatori si calificarile in grupele cupelor europene.



Gigi Becali recunoaste ca FCSB a fost la un pas sa dispara din fotbalul romanesc