FCSB

Gigi Becali: "Nu sunt stapan de sclavi"

Patronul echipei FCSB a vorbit, joi seara, despre politica clubului pe care il conduce cu privire la vaccinarea jucatorilor.

"Eu nu sunt stapan de sclavi. Fiecare face ce vrea. Eu nu pot sa-i oblig. Nu vreau sa fac propaganda anti-vaccin. Jucatorii mi-au cerut parerea, iar eu am spus la televizor ca decat sa ma vaccinez, mai bine primesc un glont in cap", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Acesta a mai anuntat ca mijlocasul Andrei Cordea a venit de la echipa nationala infectat cu Sars-Cov-2.

Becali insista in continuare pe ideea ca si jucatorii deja vaccinati sa fie testati.

"Daca cei care au vaccin nu sunt testati si joaca, iar cineva se imbolnaveste si moare, cine raspunde?", spune patronul FCSB.

Un raspuns la doleanta patronului de la FCSB a venit din partea LPF.

"In final responsabilitatea este a fiecaruia. E clar ca trebuie sa analizam ce inseamna procedura de testare, dar regulamentul nu impiedica cluburile sa-si testeze toti jucatorii in fiecare saptamana. Protocolul impus de FRF este preluat de la UEFA", a spus Justin Stefan, secretarul general al LPF, la acelasi post de televiziune.

Potrivit acestuia, o echipa se poate prezenta la un meci de campionat daca are 13 jucatori in lot, dintre care un portar.

Un meci se poate amana o singura data din cauza cazurilor de covid, iar daca exista si o a doua amanare se acorda victoria cu 3-0 la masa verde.



Gigi Becali: "Nu sunt stapan de sclavi"