FCSB

Gigi Becali nu mai crede in castigarea campionatului. Jucatorul de la CFR pe care il vrea plecat din Gruia: “Daca as putea sa scap de el…”

Patronul echipei FCSB mai are putine sperante pentru castigarea titlului in Liga 1 dupa 3-3 pe teren propriu cu rivala si liderul CFR Cluj.

“La campionat sunt sanse mici, ca echipele sunt foarte slabe. Avand in vedere ca noi jocuriile tari le-am jucat si pentru ei urmeaza, iar ei au o varsta putin mai mare, sa zicem ca e echilibrat. Sansele mari sunt pentru ei, sunt echipa solida, echipa puternica.

“Singurul lucru pe care l-as dori e sa plece Deac in alta parte. De-as putea sa scap de el, le-a luat toate campionatele. Nu-l au pe Deac, sunt echipa fara…Eu am vrut sa-l iau cu 5.000 salariu si ii reprosez lui MM tot timpul. N-am vrut si l-au luat ei”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Edi Iordanescu selectioner

“Eu nu mai pot fi suparat pe oameni. Ce treaba am eu cu echipa nationala si cu selectionerul?

“Edi e un antrenor bun, cunoaste, stie, a facut treaba la noi, dar pe mine nu ma mai intereseaza echipa nationala cat timp e conducerea asta la FRF. Sa faca ce vor, din moment ce ei comanda fara sa intrebe nimie, o dictatura”, a mai spus patronul echipei FCSB”, a mai comentat Becali.

Edi Iordanescu negociaza cu FRF preluarea postului de selectionerului al Romaniei, discutiile fiind in faza avansata de finalizare.



Gigi Becali nu mai crede in castigarea campionatului. Jucatorul de la CFR pe care il vrea plecat din Gruia: “Daca as putea sa scap de el…”