FCSB

Gigi Becali, multumit de primul meci cu Toni Petrea pe banca

FCSB a revenit de la 0-1 in meciul cu FC Botosani si a castigat in cele din urma cu 3-1 gratie schimbarilor efectuate de noul antrenor in partea secunda.

“In prima repriza mintea a fost numai la noi, in a doua mingea a fost numai la noi. Asa imi place mie jocul. Chiar daca pierdeam, imi dau cuvantul de onoare ca nu eram multumit. Pe mine ma intereseaza jocul. Ca dovada, daca joci, golul vine pana la urma”, a spus Gigi Becali la Pro x.

“Toni Petrea a facut schimbarile, antrenorul, nu mai intrebati asta ca nu are rost. Dar ce sa am eu cu Budescu? Ma cert eu cu jucatorii? Daca ma intalnesc cu ei, sunt prieten cu ei. E bine ca a intrat si a castigat meciul. El a castigat meciul. El cu Stoica au castigat meciul, cu golul de 2-1”, a mai spus patronul echipei FCSB.

Formatia bucuresteana a revenit pe Arena Nationala dupa exilul impus la Buzau.

Valentin Gheorghe, Ianis Stoica si Florin Tanase au marcat pentru FCSB, in timp ce golul Botosaniului a fost reusit de Christopher Braun.

FCSB se mentine in urma acestui succes la opt puncte in urma liderului CFR Cluj.Gigi Becali, multumit de primul meci cu Toni Petrea pe banca