FCSB

Gigi Becali loveste in jucatori dupa eliminarea din Europa League

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Dupa eliminarea echipei FCSB din Europa League la capatul unui meci dezamagitor de slab contra celor de la Vitoria Guimaraes, Gigi Becali.

“Vreau sa-mi cer scuze fata de Guimaraes. Nu am crezut ca sunt echipa care sunt. Bine, am fost noi prea slabi. Problema este toata echipa. Nu avem echipa de barbati, avem echipa de baieti. Daca ii prindea CFR pe astia, va dati seama! Cred ca este o chestie de pregatire, ei nu sunt pregatiti si daca nu sunt pregatiti nici nu au curaj”, a declarat Gigi Becali la Pro x.

“Ce sa mai salvam acum, asta e acum. Ce, a murit cineva? E doar un meci de fotbal pe care l-am pierdut. Pentru mine fotbalul e distractie. E treaba lor daca nu vor sa castige milioane. Nu se vor transfera nicaieri, vor ramane aici la mine pe sute de mii.

“Am jucat cu echipe mari, cu Ajax, Chelsea, Real Madrid, dar atat de slabi, sa dormi pe teren n-am vazut. Nici cu City n-am vazut sa fim atat de slabi. Nu se explica decat printr-o lipsa de profesionalism la echipa.

“N-are Vintila vina, saracul, el a venit de trei zile. Aia care se bucura acum sa stie ca eu am luat un milion de euro. Ei au acum un milion de euro? Am o echipa care trage la campionat si cu asta basta”, a mai spus Becali.



Gigi Becali loveste in jucatori dupa eliminarea din Europa League