FCSB

Gigi Becali impune schimbarea sistemului de joc la FCSB: “E si vina antrenorului”

Nemultumit dupa infrangerea cu Farul (1-3), Gigi Becali anunta ca-i va impune antrenorului Nicolae Dica schimbarea sistemului de joc.

Gigi Becali spune ca s-a terminat la FCSB cu sistemul 4-2-3-1 si ca de acum inainte echipa va evolua in 4-3-3.

“Am mancat bataie pentru ca au jucat ei fotbal. Noi am crezut ca suntem vedete calificate in Europa, de ce sa alergam prea mult? Nu stiu ce zice Dica, dar jucatorii aia care nu au curaj au calificat echipa in grupe. Parerea mea e ca e si vina lui. Daca ai o echipa valoroasa ca FCSB si nu ai posesia, e doar vina antrenorului.

“Cea mai mare greseala si o sa ma impun si o sa-i cer sa schimbe sistemul de joc. Nu se poate sa castigam cu sistemul asta. Daca joci 4-2-3-1, trebuie sa joci cu doi mijlocasi defensivi. Noi ce am jucat, 4-1-1-3-1? Daca joci 4-3-3 e altceva, domini mijlocul terenului.

“Noi am avut 4-0-4-1. Dulca a fost zero, Olaru e inter, nu am avut jucator defensiv. Mijlocul terenului daca nu-l domini, poti sa ai cinci de Messi si de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Daca vrei asa, joci si cu Oaida, si cu Malcom. Dica va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Daca ei nu pot sa joace ce vrei tu, lasa-i sa joace ce stiu”, a anuntat Gigi Becali la FCSB.

Echipa bucuresteana a pierdut in deplasare cu Farul al doilea meci din actualul sezon si ramane pe locul 13 in clasament.

Dica a spus dupa meci ca unii jucatori inca nu constientizeaza ca joaca pentru FCSB si ca deocamdata echipa nu joaca ce-si doreste el.



Gigi Becali impune schimbarea sistemului de joc la FCSB: “E si vina antrenorului”