FCSB

Gigi Becali împotriva arbitrajului video: ”Nu pot fura ei cu VAR-ul câte goluri corecte o să dăm noi”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Patronul echipei FCSB a criticat arbitrajul de la meciul cu Universitatea Craiova (1-1), în prima etapă din playoff, când susține că roș-albaștrii ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri la intervenția lui Ivan asupra lui Edjouma.

”Prima etapă nu ne-a dezavantajat prea mult, dar eu cred, și nu vreau sa deranjez pe cineva, că lupta noastră va fi cu CFR-ul. Eu zic ca e un avantaj că am rămas la aceeași diferență cu CFR-ul.

”Nu vor putea ei fura cu VAR-ul câte goluri corecte o să dăm noi. La Edjouma vine și îi dă brânci, apoi îi dai galben. Nici nu e nevoie de VAR, că s-a văzut în timpul meciului.

”Eu vreau să mă lupt pentru locul doi cu CFR-ul, vreau să fie Farul campioana. Țelul meu e ca la final să fiu peste CFR, asta e dorința mea.

”Greșelile sunt omenești, dar asta nu e greșeală la Edjouma. Mai dai și galben, cum i-a dat și lui Compagno cu două etape în urmă”, a declarat Gigi Becali.

La respectiva fază petrecută în repriza secundă, nu doar că cei de la FCSB n-au primit penalty-ul dorit, dar Edjouma s-a ales și cu un cartonaș galben pentru ceea ce arbitrul a considerat a fi simulare.



Gigi Becali împotriva arbitrajului video: ”Nu pot fura ei cu VAR-ul câte goluri corecte o să dăm noi”