Steaua

Gigi Becali il vrea pe Mircea Lucescu la FCSB: "Sa fie ca Ferguson!"

Dupa calificarea in playoff-ul Europa League, Gigi Becali a facut anuntul la care nu indraznea nimeni sa se gandeasca dupa aparitia lui Mircea Lucescu alaturi de FCSB la meciul tur cu Mlada Boleslav.

"L-as vrea pe Mircea Lucescu un Ferguson, un manager general. I-am si spus ca nu indraznesc sa-i propun ceva acum. E prea mare, are un nume prea mare. Daca ne calificam in grupe, pot sa-i propun ceva", a spus Gigi Becali la Pro x.

Acesta a vorbit si despre meciul cu Mlada Boleslav, spunand ca n-a avut emotii in privinta calificarii, desi aceasta a fost obtinuta in minutul 90 al returului din deplasare.

"Avem cinci titulari care sunt accidentati. N-ai cum sa nu tii cont de asta. Am avut emotii de calificare, dar nu mi-a creat emotii echipa adversa.

"El asigura continuitate, dar ce-o vrea Dumnezeu. E posibil sa vina alt antrenor, dar e posibil sa ramana. Nu vreau sa comentez ca traiesc prima bucurie pe care mi-o aduce fotbalul", a spus Becali.Gigi Becali il vrea pe Mircea Lucescu la FCSB: "Sa fie ca Ferguson!"