FCSB

Gigi Becali: “E debandada la echipa”. Despre un jucator spune ca a luat meciul in gluma

FCSB a suferit a doua infrangere consecutiva in playoff si pierde teren in fata rivalei CFR Cluj.

Dupa 1-2 cu Sepsi pentru echipa lui Gigi Becali a urmat 0-2 la Craiova si la cum se exprima echipa viitorul nu arata deloc bine pentru FCSB.

“In prima repriza am controlat meciul. Nu ai ce sa reprosezi la nimeni. Cicaldau a dat o executie care nu ai cum sa o parezi. Repriza a doua, aveam om in plus, normal trebuie sa castigi meciul. Tanase, parerea mea, a luat-o putin in... gluma. Ma refer la joc.

“S-a intamplat ce s-a intamplat, a pierdut mingea acolo, am luat golul ala pe care l-am luat, pe care nu are voie sa-l ia niciodata. Vlad probabil a vrut sa faca acrobatie, sa se dea artist, ca a fost prea laudat. Si asta este toata istoria.

“A facut si Cretu prostia aia. E debandada la echipa! Ce putem face? Debandada, daca Tanase comenteaza, ala injura. Tanase ia trei galbene aiurea, pe comentarii. Nu e debandada? Daca el, Tanase, este amfitrionul echipei si nu poate sa-i zica nimeni nimic lui Tanase?

“Celalalt, Cretu, e bataus, ameninta arbitrii. El e Cretu de la FCSB, a jucat cateva meciuri la FCSB si si-a luat avant. Nu stiu, injuraturi, ce a zis acolo, stiu eu ce a zis?”, a comentat Gigi Becali la Digisport.

Pentru acesta calculele pentru titlu sunt simple.

“Sunt doar doua puncte diferenta. Vrei sa castigi campionatul, bati CFR-ul”, crede patronul celor de la FCSB.



Gigi Becali: “E debandada la echipa”. Despre un jucator spune ca a luat meciul in gluma