FCSB

Gigi Becali dupa infrangerea cu Alashkert: ”Cea mai mare rusine din istoria Romaniei”

FCSB s-a chinuit teribil cu Alashkert in returul de la Giurgiu si s-a calificat in turul 3 preliminar cu mari emotii, cu 5-3 la general. La un moment dat formatia din Armenia mai avea nevoie de un gol pentru calificare.

”Nu m-am temut de pierderea calificarii pentru ca la pauza am vorbit cu Mihai si i-am spus, du-te ma tu din partea mea in vestiar ca-l vad pe Bogdan, el e baiat bun, dar e pierdut, spune-le ba sa joace fotbal. Si asta au facut.

”Cred ca da, nu stiu, cred ca da, il simt depasit pe Bogdan Andone. Asa ceva...e cel mai rusinos meci din istoria Romaniei, nu-mi vine sa cred.

”Am mai facut si o tampenie, i-am luat pe Moutinho si Salomao care nu stau in ghete. Am dat telefon sa nu mai apara la echipa, mai intai sa se antreneze si sa stea in ghete. Pe Salomao pentru ce sa-l pui pe lista UEFA? Mai bine joaca un portar, decat sa joace el.

”Noi nu avem tarie de caracter, n-avem barbati. Nu exista putere, nu avem puteren. Nu inteleg, dar greseala e a mea. O voi repara, dar e nevoie de fundas central si n-am de unde sa iau. Nu stiu ce sa fac.

”Nu e o problema Mlada Boleslav. Problema o voi avea in playoff. Ce s-a intamplat in seara asta voi veti spune ca Balasa, dar eu spun ca Stan. Sa vedem ce o sa fac cu el, unde il trimit, sa-i dau liber.

”Ne trebuie mijlocas central puternic. Avem pe Vina, pe Oaida, dar ne mai trebuie. Secretul lui Petrescu e ca ia jucatori puternici. El joaca patru, cu trei inchizatori puternici la mijloc si n-ai cum sa le dai gol”, a spus Becali la Pro x.



Gigi Becali dupa infrangerea cu Alashkert: ”Cea mai mare rusine din istoria Romaniei”