FCSB

Gigi Becali, dezamagit de atacul FCSB: ”N-avem anvergura!”

Pe Gigi Becali l-a multumit ca FCSB n-a pierdut cu CFR Cluj in meciul de duminica seara din etapa a 10-a in Liga 1, dar patronul ros-albastrilor s-a declarat total nemultumit de linia ofensiva.

”Nu sunt dezamagit de rezultat, pentru ca asa s-a jucat. Nu prea am avut ocazii de a marca si sunt dezamagit de atacul nostru. In aparare am rezolvat problema.

”Tanase parca e aerian, parca nu e pe teren. Nu stam dupa el sa invete sa joace fotbal. S-a castigat un punct. Puteau fi trei daca echipa avea anvergura. Nu estie chipa de anvergura, nu poti sa castigi.

”Acum vin Man si Morutan si o sa rezolve problema. Man rezolva problema FCSB-ului”, a declarat Gigi Becali dupa meci.

Acesta i-a mai nominalizat pe Oaida, Popescu, Planic, Cristea si Pantiru printre jucatorii care i-au placut la meciul cu CFR Cluj.

FCSB a ajuns la 11 puncte, sapte de la preluarea echipei de catre Bogdan Vintila, si urca pe locul 9 in clasamentul din Liga 1, un loc pe rivala istorica Dinamo.

Pintilii s-a accidentat in finalul primei reprize si a fost inlocuit chiar inaintea pauzei de Tanase.

Dupa incheierea meciului patronul echipei FCSB a anuntat ca pentru Pintilii acesta a fost ultimul meci.

”E ultimul meci pentru Pintilii. Pentru ca e capitan il tinem in staff. Il tinem secund pe Pintilii si cu asta basta”, a declarat Gigi Becali.

Echipa bucuresteana a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu CFR Cluj, intr-un meci din etapa a 10-a.

FCSB a urcat pe locul 9 in clasament, cu 11 puncte, in timp ce echipa din Gruia ramane pe primul loc, cu 21 de puncte.

La partida au asistat 15.877 de spectatori in primul meci al FCSB pe Arena Nationala in actualul sezon dupa exilul de la Giurgiu si Pitesti.



Gigi Becali, dezamagit de atacul FCSB: ”N-avem anvergura!”