FCSB

Gigi Becali despre jucatorii sai: ”Nu sunt pregatiti si de asta le este frica”. Si-a luat gandul de la titlu

FCSB are doua infrangeri in primele patru meciuri din 2020, iar Gigi Becali spune ca lipsa de pregatire afecteaza jocul echipei.

”De unde sa stiu ca noi nu mai putem sa alergam. Le era frica pentru ca nu sunt pregatiti. Cand nu esti pregatit bine ti-e teama. Coman ierta vreodata cand ramanea singur? De frica s-a oprit. Morutan parca era un circar pe acolo. Noi in prima repriza am jucat fara doi jucatori, Coman si Morutan care au jucat la ei. Asta s-a intampalt, nu ca declaratiile mele.

”Cristea, el saracul parca e pe alta planeta. Adversarul era la sapte metri de el, dupa aia ii dai cu piciorul in cap. Nu mai spun si portarii, ca pana la urma diferenta au facut-o portarii, nu ca am fost noi morti.

”Nu poti castiga un meci cu trei jucatori jucand, Man, Planic si Cretu.

”Vintila va sta cu mine pana la moarte, dar ii fac un repros, asta neinsemnand ca are postul in pericol. El spune ca echipa va fi in forma peste doua saptamani, in playoff. Adica o sa fim in forma atunci si acum suntem morti.

”Noi suntem copilasi la fotbal, nu fotbalisti adevarati cu putere. Eu nu mai cred in titlu. La ce vad nu e normal sa luam titlul, nu e normal sa-l luam. Daca nu bati Clinceniul, Dinamo...Daca Dinamo era puternica, ne dadea vreo 6-7 dupa ce am remas in zece? Eu zic ca CFR-ul va lua campionatul si ca o sa ne bata mar”, a spus Gigi Beacali la Digi Sport.

Dinamo a invins-o pe FCSB, cu 2-1, prin golurile lui Sin si Lazar. Pentru ros-albastri a marcat chiar Tanase dintr-o lovitura de la 11 metri in finalul primei reprize.



Gigi Becali despre jucatorii sai: ”Nu sunt pregatiti si de asta le este frica”. Si-a luat gandul de la titlu