FCSB

Gigi Becali curata salariile la Steaua: patru fotbalisti pe lista neagra

Gigi Becali nu sta pe ganduri dupa ratarea fazei finale a Ligii Europa. El a anuntat la club ca patru jucatori isi pot cauta deja echipe, din iarna.

Mihai Costea, Gabi Matei, Neagu si Parvulescu sunt jucatorii anuntati ca trebuie sa plece, sa fie imprumutati sau sa isi micsoreze salariile.

Gigi Becali ajusteaza bugetul clubului dupa eliminarea din Europa League, cea care a privat Steaua de 600.000 de euro (prime de calificare, victorie si locul 2 in grupa), dar si de aproximativ 600.000 de euro din drepturi tv si bilete.

Becali va umbla de asemenea si la salariile celor pe care se bazeaza. Dificile se anunta negocierile cu portarul Giedrius Arlauskis si Lucian Sanmartean.

In cazul in care Becali ingheaza salariile si va impune un maxim de 10.000 de euro, asa cum se aude, Sanmartean este ca si plecat. El vrea 13.000 de euro pe an si o prima de 150.000 de euro pentru o eventuala prelungire din vara. In ceea ce il priveste pe Arlauskis, acesta ar pleca fara sa se mai uita inapoi, daca vreo oferta din strainatate se va concretiza. 



Gigi Becali curata salariile la Steaua: patru fotbalisti pe lista neagra