FCSB

Gigi Becali anunta schimbari importante la Steaua din iarna

Dupa infrangerea suferita de Steaua contra lui Dinamo in etapa a 18-a din Liga 1 Gigi Becali a anuntat ca din iarna va da afara cinci jucatori si va aduce alti cinci in locul acestora.

"Nu era o problema cand au mai castigat ei, pentru ca am dominat noi. O echipa mare cand are 1-0 domina jocul si e normal sa fiu suparat. Am mai avut un al doilea 11 metri la Adi Popa care nu s-a dat, dar nu mai conteaza. A castigat echipa care a avut mai multa dorinta si daruire", a spus Becali dupa meci la postul sport.ro

"Eu inca nu am nicio problema si nu-mi fac probleme aiurea daca nu ma doare capul sa-l leg. Astept playoff-ul. Voi lua 4-5 jucatori, revine Tanase, vine si Alibec, sa fac o echipa de valoare. Acum avem echipa dar nu se poate numi de valoare. Cum adica sa ai 1-0 si dupa aia sa nu gestionezi jocul? Cand ai 1-0 daca esti echipa valoroasa pasezi si le dai alte goluri, iese balamuc. Tamas si Bourceanu dadeau tare in minge. Nu stiu, parca le era teama de Dinamo. Asta e valoarea lor", a adaugat Becali.

Becali a mai spus ca nu a urmarit meciul de la stadion pentru ca nu vrea sa fie musafirul lui Dinamo si ca nu s-a uitat la momentul coregrafiei dinamoviste fiind ocupat cu un film la televizor.

"Nu merg eu la Dinamo pentru ca nu vreau sa fiu musafirul lui Dinamo. Nu stiu, n-am vazut, ca eu ma uit la un film turcesc. Ma interesa pe mine galeria lui Dinamo, nici n-am vazut tot meciul, ca la 3-1 am dat pe film", a explicat patronul Stelei.



Gigi Becali anunta schimbari importante la Steaua din iarna