FCSB

Gigi Becali anunta o noua era la Steaua: "Ma gandesc la primavara europeana in Champions League"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre viitorul formatiei sale dupa castigarea celor trei trofee in acest sezon si a facut referire la despartirea nu tocmai amiabila de Costel Galca, antrenorul care a condus echipa spre glorie.

“Sunt bucuros pentru ca am luat trei trofee fiind in puscarie si cu generalul tau, mana ta dreapta MM Stoica, dupa gratii. Avem patru trofee pentru ca n-avem cu cine sa jucam in Supercupa”, a declarat Gigi Becali dupa finala Cupei Romaniei.

Patronul Stelei a anuntat si inceputul unei noi ere la echipa sa, dar a facut referire si la despartirea de antrenorul Costel Galca.

“De acum incepe o noua era pentru Steaua. Nu ma mai gandesc doar la grupele Champions League si vreau sa facem un pas in fata, sa ajunge in primavara europeana a Champions League”, a spus Becali.

“Pentru ce sa-mi para rau ca Galca avea lacrimi in ochi. La fotbal nu e cu parere de rau, la fotbal e pe contracte. Mi-a adus trei trofee, i-am dat banutul, multumesc mult. Eu vreau altceva la Steaua. Vreau disciplina de fier si pregatire maxima, iar acestea le va face Mirel Radoi”, a adaugat Becali.



Gigi Becali anunta o noua era la Steaua: "Ma gandesc la primavara europeana in Champions League"