FCSB

Gigi Becali anunță finalul celor de la CSA Steaua în fotbal: ”Avocatul a descoperit un document”

Patronul echipei FCSB spune că în viitorul foarte apropiat cei de la CSA nu vor mai avea voie să folosească numele de ”Steaua” pentru activitatea de fotbal.

Gigi Becali spune că cei de la CSA au înregistrat în mod abuziv marca Steaua la OSIM pentru a relua activitatea fotbalistică odată cu reînființarea acestei secții sportive.

”O să vedeți cât de curând că nu vor mai avea voie să folosească numele de Steaua la fotbal. Au înregistrat cu rea credință marca. Acum a descoperit avocatul un act pe care trebuie să îl valideze instanța”, a spus Becali.

Acesta a mai adăugat că va face plângere penală celor de la OSIM pentru înregistrarea mărcii Steaua deși la momentul respectiv existase o decizie definitivă care nu ar fi permis acest lucru.

”Fotbal nu pot face, degeaba se dau peste cap”, este concluzia lui Becali despre activitatea celor de la CSA Steaua, echipă care se zbate în anonimat, în Liga 2, fără drept de promovare al treilea sezon consecutiv.Gigi Becali anunță finalul celor de la CSA Steaua în fotbal: ”Avocatul a descoperit un document”