FCSB

Gigi Becali ameninta CSA cu plangeri penale. Mesaj pentru suporterii care-i sunt ostili

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Proiectul celor de la CSA Steaua de a lansa pe orbita fotbalului romanesc o noua echipa de fotbal pare sortit esecului dupa al doilea an consecutiv in care promovarea a fost ratata si numele Steaua va ramane pentru cel putin inca un an in Liga a 4-a.

In aceste conditii, Gigi Becali iese la contraatac si ameninta cu plangeri penale pentru cheltuirea banului public intr-un mod nepotrivit.

"Nu m-am uitat la CSA, ca nu ma intereseaza pe mine. E adevarat ca am si un interes. Ba, dar daca nu puteti voi sa intrati in Liga a 3-a, inseamna ca trebuie sa stati acasa. Ce proiect? Du-te acasa! Clinceniul a promovat in Liga 1 avand acelasi buget ca voi", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

"Vom face noi acum plangeri penale sa intrebam noi statul roman care accepta bani din buget sa-i bage la fotbal. Daca tu nu poti sa promovezi si daca promovezi trebuie sa dai echipa la privat, tu pentru ce dai bani din bugetul romanilor. Sa faci o echipa sa i-o cresti unui privat? Asta e penala, penala. E mare abuz in serviciu. Daca legea nu te lasa sa faci fotbal profesionist, tu pentru ce dai banii acestia. Vrei sa-i faci in oftica lui Becali? Armata are niste conducatori care cheltuie banii romanilor. Pentru ce ii ceri tu lui Becali 37 milioane de euro, cand tu in sase ani ai facut 100.000 de euro cu marca asta?", a mai spus patronul de la FCSB.

Mesaj pentru suporterii din Peluza Sud

"Ii intreb eu pe suporteri. Ba, baieti, pentru ce asteptati Liga 3, Liga 2 pentru a astepta un privat? Cine o sa ia echipa asta? Ma, copii, duceti-va ma la echipa voastra FCSB, pentru ce va trebuie voua nebunia asta a lui Talpan. Veniti la echipa voastra din Liga 1, ca asta e Steaua! Eu cu suporterii nu vreau sa mai am de-a face. Ei iubesc fotbalul si echipa, eu fac o afacere din fotbal. Pe mine nu ma intereseaza", a mai declarat Becali.



Gigi Becali ameninta CSA cu plangeri penale. Mesaj pentru suporterii care-i sunt ostili