FCSB

Gigi Becali ameninta CSA cu plangeri penale: "E abuz in serviciu"

Patronul echipei FCSB se arata sceptic in privinta raspunsului pe care Clubul Sportiv al Armatei il va oferi la cererea de folosire a stadionului Ghencea.

Joi este ziua finala pentru cei de la FCSB in alegerea stadionului care va gazdui meciul cu CFR Cluj din ultima etapa a playoff-ului de Liga 1.

"Nu am primit niciun raspuns. Maine (n.r. - joi) e ultima zi, dupa care trebuie sa anuntam stadionul. O sa facem plangeri penale. E clar ca e abuz in serviciu din moment ce toata lumea a vorbit despre asta.

"Eu am trimis oferta de 23.000 de euro inmultit cu doi, cu executor judecatoresc. Motivul lor e ca nu au grila de inchiriere, dar in mintea lor echipa nationala e altceva. Noi platim dublu fata de cat am dat pe Arena Nationala, desi e un stadion mai mic.

"In Ghencea baga 100 de milioane intr-un stadion pe care nu vine nimeni. E o echipa amatoare, sunt nimeni. Cand esti amator la fotbal esti nimeni", a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

FCSB mai are varianta stadionului din Buzau pentru gazduirea meciului cu CFR Cluj.

Aceasta dupa ce Arena Nationala se va inchide din 16 mai pentru pregatirea Festivalului Saga (3-5 iunie).Gigi Becali ameninta CSA cu plangeri penale: "E abuz in serviciu"