FCSB

Gigi Becali acuza arbitrajul de la derby

Pe Gigi Becali nu l-a nemultumit rezultatul de egalitate inregistrat in derby-ul cu Dinamo, cat mai ales arbitrajul lui Istvan Kovacs.

”Nu sunt suparat de rezultatul asta pentru faptul ca am jucat bine. Ce sa faci, daca mingea nu vrea sa intre in poarta? S-a jucat aproape la o singura poarta”, a spus Gigi Becali la finalul meciului de pe Arena Nationala.

”Istvan Kovacs este impotriva noastra. A dat lovitura libera ca sa nu bage Tanase mingea in poarta. Faultul a fost in careu, el a mutat lovitura din careu, unde era penalty. Iti dai seama cate poate sa faca Istvan Kovacs asta, dar sunt multumit”, a mai declarat Becali.

Patronul ros-albastrilor a remarcat slabiciunea echipei sale la fazele fixe.

”La fiecare faza fixa era pericol la poarta noastra. Asta este o problema la noi. Apoi nu avem atacant. Sunt multumit de joc, dar e greu sa castigam noi cu Kovacs. Nu putem sa castigam pentru ca nu ne lasa. Inventeaza el smecherii din astea mici”, a mai declarat Becali.

In incheiere patronul de la FCSB isi mentine optimismul ca la 1 decembrie echipa sa va fi pe primul loc in clasament!

FCSB - Dinamo s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Oaspetii au deschis scorul prin Ciobotariu, egalarea ros-albastrilor fiind adusa de Coman.



Gigi Becali acuza arbitrajul de la derby