FCSB

Gigi Becali a facut public ultimul mesaj trimis lui Iordanescu: “Nu eu l-am dat afara | Nu-mi pare rau ca a plecat”

Patronul echipei FCSB a iesit public si a incercat sa lamureasca ce a dus la ruptura cu antrenorul Edward Iordanescu, tehnician de care s-a despartit la trei luni dupa instalarea la echipa cu promisiunea ca “de acum Edi face tot”.

“Nu l-am dat eu afara pe Edi. A plecat el. Daca il dadeam afara, trebuia sa-i dau banii.

“Ce rezultate a avut Edi, unde sunt? A venit cand eram la sapte puncte de CFR, acum suntem la opt. Asa facem socoteala. Nu am incercat sa-l conving sa ramana”, a declarat Gigi Becali intr-o “conferinta” ad-hoc organizata in curtea “palatului” sau din centrul Bucurestiului

Acesta a explicat si motivul pentru care a ales sa puna capat colaborarii cu Edi Iordanescu.

“Mi-a transmis sa nu mai vorbesc nimic, ca altfel activeaza clauza. Adica vorbesti cu patronul acasa, apoi trimiti avocatul la Argaseala cu notificare. Cum ai venit sa vorbesti cu mine la negociere, asa sa fi venit si acum, nu cu avocatul”, a spus Becali, dupa care acesta a dat citire unui mesaj despre care sustine ca este ultimul pe care l-a transmis fostului antrenor de la FCSB.

“Ultimul mesaj pe care i l-am dat, vineri seara, uite ce spun eu: nu ai inteles nimic, nu am vrut niciodata sa pleci, nu vreau sa controlez nimic, nu am vorbit cu niciun antrenor, dar cum sa faci asa ceva, cum sa-mi trimiti mie amenintari cu avocatul, nu-mi vine sa cred. Sa vezi ca nu vreau sa te dau afara, cere-ti iertare de la Argaseala si continua munca. Daca pleci acum, nu va fi bine pentru cariera ta. Dupa aia poti sa pleci, dar in glorie, sa-ti faci viitorul. Daca te-am stresat prea tare, iarta-ma si pe mine, dar ce ai facut cu avocat nu-mi iese din cap”, a spus Gigi Becali.



Gigi Becali a facut public ultimul mesaj trimis lui Iordanescu: “Nu eu l-am dat afara | Nu-mi pare rau ca a plecat”