FCSB

Gaman, prezentat oficial la FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

FCSB l-a prezentat oficial, vineri seara, pe fundasul Valerica Gaman drept noua achizitie a echipei pentru urmatorii doi ani.

Fundasul provenit de la Karabuskpor va purta tricoul cu numarul 25 si se va alatura imediat lotului condus de Nicolae Dica, anunta FCSB pe pagina oficiala de Facebook.

"Sunt foarte bucuros pentru faptul ca am ajuns la cea mai buna echipa din Romania, care an de an joaca in cupele europene si este singura calificata in primavara europeana. Imi doresc sa fiu sanatos si sa ajut echipa sa-si indeplineasca obiectivele", a declarat Gaman, in exclusivitate pentru www.steauafc.com.

Profil

Valerica Gaman este un fundas central nascut pe 25 februarie 1989, la Bailesti, care a inceput activitatea fotbalistica la Universitatea Craiova.

A evoluat pentru olteni timp de cinci ani, iar in primavara lui 2011 a semnat cu Dinamo, echipa la care a ramas doar pentru cateva luni.

In august 2011 a semnat cu Astra Giurgiu, echipa alaturi de care a castigat titlul de campion, Cupa Romaniei si Super Cupa Romaniei.

In iulie 2016 a trecut la Karabukspor, din Turcia, pentru care a jucat pana in ianuarie 2018.

Are 14 prezente la echipa nationala a Romaniei, pentru care a inscris un gol.

 



Gaman, prezentat oficial la FCSB