FCSB

Gaman a semnat cu FCSB

Sursă foto: facebook.com/afcastragiurgiu/

Fundasul Valerica Gaman a semnat contractul cu FCSB si se va alatura in urmatoarele zile lotului condus de Nicolae Dica.

Anuntul a fost facut, joi, de patronul echipei, Gigi Becali intr-o interventie la postul Digi Sport.

Gaman, jucator legitimat ultima oara in Turcia la Karabukspor, a semnat pe doi ani cu cu FCSB, echipa calificata in primavara Europa League.

"El va prinde echipa nationala si pe noi o sa ne ajute foarte mult in dubla cu Lazio. Nu i-am pus nicio clauza. Il vand doar daca primesc doua milioane de euro", a spus Becali.

Patronul ros-albastrilor a mai declarat ca salariul lui Gaman va fi de 20.000 de euro pe luna.

In varsta de 28 ani, Gaman are un titlu in Romania obtinut cu Astra Giurgiu in 2016 si 15 selectii la echipa nationala pentru care a marcat un gol.

"A ajuns la noi. Stiu ca astazi a facut vizita medicala, asteptam RMN-ul ca medicul sa primeasca informatii. Este un jucator care a avut evolutii foarte bune in campionatul Romaniei, a castigat titlul si a ajuns in echipa nationala. Aveam nevoie de un fundas central cu experienta si am ajuns la solutia Gaman", a declarat antrenorul Nicolae Dica intr-o conferinta de presa.

"Sunt discutii si cu Tanase. Asteptam sa vedem ce face cu echipa lui din Turcia. Inca mai este sub contract cu cei de la Karabuk. Asteptam sa-si rezolve problemele de acolo si e oricand binevenit. Imi mai doresc 1-2 jucatori de valoare pe care sa ne bazam in campionat si Europa League", a mai spus tehnicianul stelist.

 



Gaman a semnat cu FCSB