FCSB

Galca spera in calificare si mizeaza pe Rio Ave: "Nu imi pun problema"

Costel Galca, antrenorul Stelei, a vorbit marti despre sansele de calificare ale Stelei in 16-imile de finala ale Ligii Europa. 

Steaua trebuie sa o bata pe Dinamo Kiev, pe Arena Nationala, joi de la ora 22:05, iar Aalborg sa nu o invinga pe Rio Ave, in ultimele meciuri ale Grupei J, pentru ca echipa ros-albastra sa mearga in primavara europeana.

Iar Galca este de parere ca se poate. "Celor de la Aalborg le va fi foarte dificil sa invinga pe terenul lui Rio Ave. Nici nu imi pun problema ca Aalborg sa invinga in Portugalia, pentru ca am jucat acolo, am vazut cat este de dificil", a spus marti tehnicianul Stelei.

Legat de sansele echipei sale in fata celor de la Dinamo Kiev, Galca este de asemenea optimist. "Trebuie sa ne fructificam ocaziile. Avem incredere maxima in noi si in sansele de a iesi victoriosi din aceasta partida. Vom sta la curent cu rezultatul din celalalt meci, iar in ceea ce ne priveste pe noi suta la suta la finalul partidei vom fi victoriosi."

Totusi, Rio Ave are doar un punct din cinci partide. Acasa, portughezii au fost invinsi de Dinamo Kiev cu 3-0, dar Steaua a terminat acolo 2-2.

Aalborg a jucat acasa, in Danemarca, cu cei de la Rio Ave si a batut greu, cu 1-0.

Steaua a castigat pana acum acasa ambele meciuri din Liga Europa.



Galca spera in calificare si mizeaza pe Rio Ave: "Nu imi pun problema"