FCSB

Galca, nesigur de postul sau la Steaua: “In fotbal se poate intampla orice”

Constantin Galca, antrenorul liderului Steaua, a oferit dupa meciul de la Craiova o declaratie prin care lasa, printre altele, sa se inteleaga ca s-a resemnat cu situatia dintr-un viitor pe care doar tot mai multa lume il anticipeaza.

Intrebat din nou despre “tarcoalele” pe care Laurentiu Reghecampf le-a dat sau le mai da in jurul echipei din Ghencea, Galca a raspuns cat se poate de taios.

“Nu ma mai intrebati, pentru ca nu ma preocupa. Nu are rost sa mai mai vorbim despre acest lucru, iar in fotbal se poate intampla orice”, a spus Galca.

Laurentiu Reghecampf a revenit in Romania dupa despartirea de Al Hilal si de la aparitia acestuia in peisaj Steaua nu mai joaca nimic, echipa obtinand un singur punct in primele doua etape din retur.

In carti pentru a prelua U Cluj, Reghecampf nu a dorit sa se implice la o alta echipa din Liga 1, semn ca  sansele unei reveniri din vara la Steaua sunt destul de ridicate.

De altfel, presedintele de imagine Helmuth Duckadam a spus ca pe Galca doar rezultatele il vor tine la echipa si mai ales trofeele, toate trofeele din acest sezon.



Galca, nesigur de postul sau la Steaua: “In fotbal se poate intampla orice”