FCSB

Galca face apel la suporteri

Costel Galca, antrenorul Stelei, a declarat miercuri ca suporterii echipei Steaua trebuie sa vina la stadion, sa sprijine echipa in tentativa de a se califica in primavara europeana.

Galca a declarat ca "speram ca spectatorii sa fie alaturi de noi. Vom da totul sa castigam acest meci. Fac apel ca suporterii sa vina pe stadion, pentru ca avem nevoie de ei. Au fost langa noi de multe ori si am avut rezultate bune. Speram ca la final sa ne bucuram cu totii de calificare"

Steaua a scos la vanzare doar biletele de la inelul 1 al Arenei Nationale, sperand sa comercializeze o mare parte si sa adune in tribune in jur de 20.000 de oameni.

Numai ca s-a gresit cu un zero. Cu o zi inainte de meci s-au vandut doar 2.000 de bilete.

Stelistii spusesera ca nu se asteapta la un numar mare de spectatori din cauza vremii rele, dar si pentru ca echipa are sanse mici de calificare in primavara europeana.

Steaua intalneste joi, de la ora 22:05, pe Dinamo Kiev in ultimul meci al Grupei J din Liga Europa. Romanii trebuie sa bata liderul grupei, iar Aalborg sa nu invinga in Porugalia la Rio Ave, pentru ca Steaua sa se califice in 16-imile Ligii Europa.



Galca face apel la suporteri