FCSB

Gabi Tamas ataca Steaua: "Clone perfecte"

Gabi Tamas, dat afara de la Steaua, a gasit de cuviinta sa atace clubul care i-a dat o sansa, ratata din cauza propriilor vicii. 

Jucatorul a scris pe retelele sociale un mesaj prin care ataca Steaua si problemele actuale ale clubului din conflictul cu Ministerul Apararii Nationale. 

"Mai bine sa fiu eu cu mii de defecte, decat ca voi, clone perfecte", a scris Tamas, 

El a primit si raspunsuri, majoritatea negative, in care i se reproseaza atitudinea neserioasa si faptul ca acele "clone perfecte" i-au oferit un salariu si un post de jucator.

Tamas, pus la plata de Becali

Reactia lui Tamas a venit la o zi dupa ce Gigi Becali l-a anuntat ca nu poate parasi Steaua decat daca va plati. Becali a spus ca Tamas a luat niste bani la semnatura, iar acum trebuie sa ii inapoieze partial, scazand salariile incasate.

"Tamas trebuie sa dea niste bani. Cati bani a luat minus salariile lui! Ca el a luat niste bani la semnatura. Ii scad salariile si mai trebuie sa dea inapoi vreo 150.000 de euro. Cam asa. Deci m-ati inteles? Ii scad salariile din banii pe care i-a luat la semnatura. Cam 150.000 de euro! Atatia bani trebuie sa dea Tamas inapoi. Si gata", a spus Gigi Becali pentru ziarulring.ro.

Gabi Tamas, exclus din lotul Stelei. Nu s-a trezit pentru antrenament

Fundasul Gabi Tamas a fost lasat de Mirel Radoi in afara lotului pentru meciul de sambata seara cu Pandurii, dupa ce jucatorul nu a reusit sa se trezeasca pentru antrenamentul de vineri.

"Hai sa-ti zic ceva tare. Nu m-am trezit sa ajung la antrenament. Am fost obosit", i-a spus Gabi Tamas impresarului sau Florin Manea, a povestit acesta din urma conversatia dintre el si jucator.

Jucatorul stelist a fost lasat in afara lotului pentru meciul de sambata seara cu Pandurii.

"N-a fost vorba ca nu au vrut sa-l ia. El a stat de vorba cu Nicolae Dica si a ramas sa se antreneze in Bucuresti. Nu poate fi nimeni bucuros cand rateaza un antrenament, dar n-a fost vorba de una din acele nopti", a spus Manea la Digi Sport.

"Eu vreau ca Gabi sa ramana la Steaua. Nici n-am vorbit in alta parte. El a inceput sa revina la jocul lui dinainte de accidentare. Imi doresc sa ramana aici si n-as vrea ca aceasta intamplare sa-i opreasca aceasta crestere", a adaugat Manea.

 



Gabi Tamas ataca Steaua: "Clone perfecte"