FCSB

Fundas central asteptat la FCSB pana la intalnirea cu Hajduk: "E belea mare"

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Gigi Becali, patronul FCSB, a anuntat ca va transfera un fundas central in urmatoarele zile, dupa ce s-a aratat nemultumit de evolutia lui Mihai Balasa.

Patronul ros-albastrilor a dezvaluit dupa meciul de campionat cu Poli Iasi ca in cursul zilei de luni se va intalni cu impresarul jucatorului, acesta urmand a sosi alaturi de presedinte marti pentru a semna cu FCSB.

Becali nu a dorit sa ofere mai multe detalii, dar a spus ca va fi un jucator care ii va face concurenta lui Mihai Balasa.

"Ne trebuie totusi un fundas central, pentru ca altfel e belea mare. Fundasul central vine marti. Poate daca are concurenta se concentreaza mai bine nenea Balasa. Dai pasa la adversar in doi metri? Poate sa te nenoroceasca unul. Se intampla ceva cu el, o sa ma interesez", a spus Becali.

Balasa a gresit in startul reprizei secunde la cea mai mare ocazie a celor de la Poli Iasi. Eroarea lui Balasa a fost corectata de interventia lui Planic, colegul de linie de la FCSB.Fundas central asteptat la FCSB pana la intalnirea cu Hajduk: "E belea mare"