FCSB

Focar de covid la FCSB. Becali: “La noi nu se vaccineaza”

Situatia de la FCSB devine tot mai grea de la o zi la alta in ceea ce priveste numarul jucatorilor intrati in carantina.

La urmatorul meci de campionat echipa FCSB va fi lipsita de aportul a opt dintre titulari din cauza covid.

Constantin Budescu si Adrian Sut sunt in izolare cu simptome specifice, in timp ce Catalin Straton si Sorin Serban sunt confirmati pozitiv cu Sars-Cov-2.

Din cauza acestora alti 4-5 jucatori au intrat in izolare ca forma de preventie.

Gigi Becali nu le-a interzis jucatorilor sai sa se vaccineze, dar o spune raspicat ca la echipa lui jucatorii nu apeleaza la aceasta forma de preventie a bolii Covid “pentru ca il iubesc pe patron”.

Ar fi interesant de aflat ce se intampla cu jucatorii de la FCSB in cazul accidentarilor care necesita diverse forme de tratament. Se apeleaza la medici sau se cauta diverse metode traditionale de vindecare.

Ne amintim de celebra vindecatoare din Serbia Marijana Kovacevic de care nu sunt straini fotbalistii de la noi, cea care “vindeca” prin metode numai de ea stiute aflate la antiteza cu practicile medicale conventionale.

Revenind la FCSB si Becali, acesta a gasit vinovatii in LPF si FRF, atacand in termeni duri protocolul dupa care functioneaza fotbalul romanesc in aceste vremuri de pandemie.

Becali critica regula prin care jucatorii vaccinati sunt scutiti de testarea impotriva covid.

“Asta inseamna ca ei pot avea coronavirus, si n-avem cum sa aflam asta daca nu-i testam. Daca joaca avand covid pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului suprapus peste infectia cu coronavirus”, a declarat patronul celor de la FCSB pentru Gsp.

Intre timp realitatea din Romania este tot mai dificila pe zi ce trece. Rata de infectare creste alarmant, la fel si numarul de noi cazuri de imbolnaviri, iar numarul de morti a ajuns spre 500 de oameni pe zi.

Acesta in conditiiile in care regulile stabilite de autoritati au fost incalcate cu buna stiinta inclusiv de cei care le-au dat, campania de vaccinare s-a dovedit mai degraba un esec, iar oamenii au ramas blocati in ideea ca avem de-a face cu o simpla raceala.



Focar de covid la FCSB. Becali: “La noi nu se vaccineaza”