FCSB

Florin Tanase, reactie vehementa dupa rusinea cu Alashkert: ”Sa ramana cine merita la Steaua”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Florin Tanase a marcat doua goluri in dubla cu Alashkert, echipa de care FCSB a trecut cu mari emotii, cu 5-3 la general, dupa ce in returul de la Giurgiu formatia armeana a fost la un gol distanta de calificare.

Tanase a reactionat dupa 2-3 in returul de la Giurgiu si a tras cateva semnale de alarma.

”Avem prea mici sanse dupa acest meci sa ajungem in grupele Europa League. Eh, spunea...cine stie, poate a zis in gluma. Nu cred ca suntem favoriti cu Mlada Boleslav. Avem foarte multi accidentati, nu avem un 11 de baza”, a spus Tanase la Pro x.

”Trebuie facuta o analiza pentru ca nu poti, jucatori la Steaua, sa te chinui cu Alashkert din Armenia. Era cea mai mare rusine din istoria fotbalului romanesc.

”Cine merita sa ramane la Steaua, sa continue, cine nu...trebuie facuta o selectie, ca altfel ne batem joc. Atitudine? Nu cred ca e vorba de atitudine. Pur si simplu...Normal ca te deranjeaza cate un burtos din tribuna care n-a jucat fotbal in viata lui. Unii jucatori nu mai aveau incredere sa paseze, chiar daca aveam 1-0. Aici se aude tot, chiar daca sunt putini spectatori”, a mai declarat atacantul de la FCSB.



Florin Tanase, reactie vehementa dupa rusinea cu Alashkert: ”Sa ramana cine merita la Steaua”