Steaua

Florin Tanase confirma reducerea salaraiilor de la FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Jucatorul Florin Tanase a reactionat in spatiul public dupa ce Gazeta Sporturilor a scris despre el ca a fost numit ”tradator” de catre o parte a colegilor de la FCSB ca urmare a intelegerii cu Gigi Becali pentru reducerea salariilor de la echipa.

"Eu şi colegii mei am înţeles situaţia dificilă în care ne aflăm cu toţii şi am decis, prin acceptarea unei reduceri salariale temporare, să oferim ceva înapoi clubului care ne plăteşte şi pentru care ne dorim cu toţii să facem performanţe. În calitate de căpitan al echipei, am fost cel care i-a reprezentat pe jucători în discuţiile pe această temă cu patronul, care a propus reducerea salariilor până în ianuarie 2021. La insistenţele mele, a acceptat că această perioada să se diminueze până în luna septembrie 2020.

”De aici şi până a scrie, însă, că am fost numit trădător de către coechipieri, este cale lungă. În plus, este o ofensă extraordinară adusă mie de către un ziar care ar trebui să fie respectabil!”, a scris Florin Tanase pe contul sau de Facebook.Florin Tanase confirma reducerea salaraiilor de la FCSB