FCSB

Florin Talpan pe cine reprezinta? ”Nu m-a felicitat nimeni din club”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Juristul CSA Steaua Florin Talpan a repurtat, vineri, o noua victorie in justitie contra celor de la FCSB, dar nimeni de la Clubul Sportiv al Armatei nu pare a fi de partea acestuia.

”Sunt foarte fericit pentru victoria de astazi. A fost un dosar foarte greu. Nu m-a felicitat nimeni din club, pentru ca acolo sunt alte interese”, a spus Florin Talpan la Digi Sport.

”La inceput aveam o alta impresie, dar apoi dansul si-a dat arama pe fata. La un termen anterior cu doua ore inaintea unui termen de proces mi-a trimis doi ofiteri care sa ma sanctioneze pentru nu stiu ce declaratie dadusem eu. A pus ofiteri sa ma urmareasca. Cred ca Ministerul Apararii va lua masuri si-l va trimite pe domnul Mocanu acolo unde ii este locul”, a mai spus Talpan.

”Ce urmeaza? Urmatorul obiectiv pentru mine este recuperarea a cat mai multi bani pentru folosirea marcii Steaua in perioada 2004-2014”, a declarat Talpan.

”Da, il astept pe marele fotbalist Victor Piturca. Işi doreste sa vina la Steaua, dar vrea sa puna niste conditii. Vrea sa vorbeasca cu cineva din Minister, dar nimeni nu vrea sa stea de vorba cu el”, a mai explicat Talpan cu amaraciune in glas.

Tribunalul Bucuresti a hotarat, vineri, ca palmaresul Stelei din 1947 si 2003 sa revina la CSA Steaua si FCSB sa ramana doar cu palmaresul obtinut dupa anul 2003 pana in prezent.



Florin Talpan pe cine reprezinta? ”Nu m-a felicitat nimeni din club”