FCSB

FCSB, victorie la scor de maidan in amicalul cu Zimbru Chisinau

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

FCSB s-a impus, fara emotii, pe terenul celor de la Zimbru Chisinau, intr-o partida amicala disputata sambata seara in capitala Republicii Moldova.

Ros-albastrii au deschis scorul repede, prin Darius Olaru, care a profitat, de o greseala a portarului celor de la Zimbru, din minutul 10.

Florinel Coman, care a trimis mingea in bara, din lovitura libera la cateva minute dupa golul lui Olaru, a majorat scorul in minutul 28, din pasa lui Octavian Popescu si a stabilit scorul pauzei.

Noua achizitie Joyskim Dawa a facut 3-0 in minutul 61, dupa o faza fixa executata de Alexandru Musi, care si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor dupa alte zece minute.

Ivan Mamut, in minutul 80, respectiv Ianis Stoica, in minutul 83, au semnat ultimele reusite ale echipei noastre, in timp ce pentru gazde a punctat Pedro Rodrigues, in minutul 77.

Anton Petrea a inceput meciul cu urmatoarea formula: Vlad - Ov. Popescu, Dawa, Harut, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Tanase (cpt), Coman.

In a doua parte au mai intrat Tarnovanu, Suteu, Oaida, Sut si Stoica, imediat dupa pauza, in timp ce Musi, Mamut, Achim, Lixandru, Perianu si Cretu au intrat pe parcursul reprizei secunde.

Urmatorul meci amical al ros-albastrilor este programat miercuri, la ora 18:00, la Baza Sportiva FCSB, impotriva celor de la CS Mioveni.FCSB, victorie la scor de maidan in amicalul cu Zimbru Chisinau