Steaua

FCSB se muta din Bucuresti pentru cupele europene

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Echipa FCSB, vicecampioana Romaniei pentru al patrulea an la rand, va debuta extrem de devreme in noul sezon al cupelor europene.

Formatia pregatita de Bogdan Andone, antrenor prezentat oficial miercuri, va incepe aventura europeana pe 11 iulie in primul tur preliminar din Europa League.

FCSB va putea evolua pe Arena Nationala doar in luna iulie, cel mai mare stadion al tarii urmand a deveni inaccesibil in prima parte a lunii august din cauza a doua evenimente muzicale.

Desi s-a vehiculat varianta Targu Jiu ca posibila destinatie pentru FCSB, cum stadionul gorjean nu este inca dat in folosinta, cei de la FCSB s-au orientat spre arena din Giurgiu.

"Da, vom juca la Giurgiu. Am rezolvat si cu stadionul", a confirmat Gigi Becali informatia in conferinta de presa in care a fost prezentat Bogdan Andone.

Nu va fi prima oara cand FCSB, fosta Steaua, va evolua pe un stadion din provincie in cupele europene. S-a intamplat cu Rosenborg la Constanta si cu Schalke la Cluj pe arena celor de la CFR.FCSB se muta din Bucuresti pentru cupele europene