FCSB

FCSB se impiedica de Voluntari si ramane fara victorie in deplasare cu Teja

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Sezonul regular s-a incheiat pentru FCSB cu un 2-2 in deplasare contra echipei FC Voluntari, formatie aflata pe loc direct retrogradabil inainte si dupa aceasta runda a 26-a.

Echipa vicecampioana a Romaniei a inceput cum nu se poate mai bine, deschizand scorul prin Tanase in minutul 14 dintr-o lovitura de la 11 metri pe care tot el o obtinuse pentru un fault la limita careului.

Ceea ce parea a fi un meci la indemana ros-albastrilor s-a transformat pana la pauza intr-un veritabil cosmar pentru oamenii lui Mihai Teja.

Asa am trait Voluntari - FCSB 2-2

Voluntariul a egalat prin Armas la prima aparitie in careul ros-albastrilor. Centrare din lovitura libera si Armas scapat singur spre poarta a marcat cu capul la coltul scurt.

Mai mult decat atat, in secventele de final ale primei reprize Voluntari a trecut la conducere prin reusita lui Capatana, jucator care s-a trezit cu mingea la picior in pozitie de finalizare si a marcat cu un sut la coltul scurt.

Teja a mutat ofensiv din minutul 46 cu Gnohere si Morutan in teren, insa golul egalizator a venit de la Hora, cel mai bun marcator al FCSB in 2019.

Jucatorul adus in iarna a ajuns la cota patru reusite in tricoul ros-albastru cu un sut din interiorul careului la o minge asezata de Gnohere.

FCSB a dominat pozitional partida in continuare si a mai avut ocazii de a marca, insa mai periculosi s-au aratat jucatorii de la Voluntari pe contraatac.

Interventiile lui Balgradean la suturile lui Gadze si Laidouni au pastrat tabela in echilibru salvand punctul pentru FCSB.

Oaspetii l-au pierdut pe Pintilii, accidentat in minutul 40, moment in care Stoian si-a facut revenirea pe teren dupa ce nu-l mai vazusem din prima partida a acestui an, cu Dunarea Calarasi.

Ultimele zece minute FCSB le-a jucat in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Teixeira pentru cumul de galbene, echilibrul refacandu-se prin eliminarea lui Deac de la Voluntari.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Balaur, Armaş, Vlad - Răuţă, Căpăţână - Gheorghe (Deac '78), Laidouni, Gadze - Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Nedelcu, Filip, Stan - Pintilii (Stoian '41), Teixeira - Roman (Moruţan '46), Matei (Gnohere '46), Tănase - Hora. Antrenor: Mihai Teja;

Cartonaşe galbene: Răuţă '25, Gadze '50, Vlad '76, Laidouni '76, Deac '90+2, '90+3 /Teixeira '27, '81;

Cartonaşe roşii: Teixeira '81 / Deac '90+3;

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu.



FCSB se impiedica de Voluntari si ramane fara victorie in deplasare cu Teja