FCSB

FCSB scoate un 0-0 la Split pe un teren mizerabil

Sursă foto: https://hajduk.hr

Intr-un meci de mare lupta cu Hajduk Split disputat pe un teren infernal de greu si cu peste 25.000 de spectatori ostili in tribune, FCSB a obtinut un rezultat de egalitate care ii ofera sanse importante la calificarea in playoff-ul Europa League

Jucatorii lui Hajduk au intrat pe teren cu lectia invatata si i-au luat tare pe stelisti, practicand un joc dur, la intimidare, in primele minute. E drept ca si centralul portughez a avut o maniera de arbitraj care a permis intrarile la limita regulamentului.

Asa am trait Hajduk Split - FCSB 0-0

Planic, inca din primul minut, si apoi Benzar au facut cunostinta cu duritatile celor de la Hajduk, o echipa nu foarte tehnica, dar extrem de bataioasa.

FCSB s-a vazut rar in ofensiva in prima repriza, dar a ratat o buna ocazie de gol la patrunderea lui Man din minutul 36. Acesta s-a pierdut cu firea in pozitie favorabila si a ratat complet finalizarea.

Aceasta dupa ce Hajduk ratase in doua randuri deschiderea scorului la suturile lui Fomitschow (min.12) si Juranovic (min.13).

Lovitura pentru FCSB in finalul reprizei cand, dupa o tentativa de centrare, Momcilovic a acuzat o accidentare la coapsa piciorului stang si n-a mai putut continua jocul fiind inlocuit cu Morais.

Jocul de uzura a continuat si in partea secunda, partida rezumandu-se la o lupta surda, de rezistenta. Cele mai mari ocazii au venit dupa minutul 90. Mai intai Hajduk a ratat prin Said a carui minge s-a dus in transversala, apoi Balgradean a respins cu o mana. Introdus in minutele de final, Morutan a patruns pe stanga si, dupa o combinatie rapida cu Teixeira, a ratat incredibil din interiorul careului.

Un 0-0 care amana deznodamantul calificarii pentru returul de la Bucuresti programat peste o saptamana de la ora 21:30.



FCSB scoate un 0-0 la Split pe un teren mizerabil