FCSB

FCSB scoate remiza cu o echipa Vitoria Guimaraes de batut la scor

Sursă foto: https://twitter.com/FCSBEnglish

Doar 0-0 intre FCSB si Vitoria Guimaraes, joi seara, in mansa tur din playoff-ul Europa League.

Un rezultat care amana deznodamantul calificarii in grupe pentru returul de peste o saptamana din Portugalia.

Pentru FCSB bila alba dupa acest prim meci este ca nu a primit gol acasa. Bila mai putin alba e ca nu a reusit sa profite de ocaziile avute, printre care si o bara, pentru a porni la drum cu avantaj in fata unei echipe de batut.

Vitoria Guimaraes nu a aratat la Giurgiu nici pe departe ca sperietoarea anuntata inaintea jocului si cei de la FCSB raman cu sanse mari de calificare in aceasta dubla.

Cea mai mare ocazie a ros-albastrilor a fost ratata de Coman la jumatatea primei reprize, cand acesta a reluat din prima in bara. Portarul Douglas Jesus ramasese spectator.

Acelasi Coman a ratat o alta ocazie mare cu trei minute inaintea pauzei cand, servit ideal de Pintilii, a trimis slab in bratele portarului.

In partea secunda, probabil si pe fondul caldurii, ritmul jocului a scazut in intensitate. Vitoria Guimaraes a cedat deliberat initiativa celor de la FCSB, echipa care insa nu a reusit sa articuleze un joc ofensiv prin care sa modifice tabela.

Cea mai importanta ocazie i-a apartinut lui Popa, jucator intrat la pauza in locul lui Roman, care a trimis periculos din actiune la coltul scurt in minutul 54.

FCSB a dominat teritorial, dar a macinat in gol si la ultimul fluier al slovenului Jug vicecampioana Romaniei s-a putut declara multumita ca nu a primit gol. Nici nu avea cum, numarul ocaziilor celor de la Guimaraes fiind de ordinul degetelor de la o mana.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Soiledis, Panţîru - O. Popescu, Pintilii (Oaidă ’67), Vînă (Gnohere ’60) - M. Roman (Popa ’46), F. Tănase, F. Coman. Antrenor: Vergil Andronache;

Vitoria Guimaraes: Douglas - Sacko, Tapsoba, Bondarenko, Hanin - Pepe, Al Musrati, Andre Almeida (Will Poha ’62) – Rochinha (Soares ’66), Duarte (Guedes ’76), Davidson. Antrenor: Ivo Vieira;

Cartonaşe galbene: Creţu ’17, Tănase ’53, Pintilii ’58, Popescu ‘88 / Al Musrati ‘15;

Slovenul Matej Jug a fost arbitru la centru.

stire in curs de actualizare



FCSB scoate remiza cu o echipa Vitoria Guimaraes de batut la scor