FCSB

FCSB revine pe primul loc dupa cea mai categorica victorie din playoff

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Meci dominat autoritar de FCSB, luni seara, la Giurgiu cu Astra din localitate si o victorie cu 3-0 (1-0) prin care formatia pregatita de Nicolae Dica revine pe primul loc al clasamentului.

Stelistii au inceput in forta prin doua ocazii in primele minute. Budescu a incercat poarta dintr-un unghi imposibil, mingea intalnind bara, apoi Gnohere l-a testat pe Iliev cu un sut pe coltul scurt.

Acelasi Gnohere deschidea scorul dintr-o lovitura de la 11 metri usor acordata de centralul Avram la o mana pusa de Bus pe Benzar in suprafata de pedeapsa. Atacantul francez a executat cu un sut pe jos in dreapta lui Iliev.

In finalul primei reprize Astra a ratat cea mai mare ocazie a reprizei la lovitura de cap a lui Balaure din interiorul careului.

Dupa pauza pe teren a existat practic o singura echipa, FCSB dominand jocul de o maniera autoritara. Man a majorat avantajul ros-albastrilor in minutul 48 din pasa lui Pintilii, dupa care acesta din urma a inscris un super gol cu un exterior de senzatie din afara careului.

“Le dau rar, dar le dau. A venit mingea sarita, dar am inchis ochii sa nu ma mai gandesc”, a declarat Pintilii dupa meci.

Pana la final stelistii s-au intrecut in ratari una mai mare decat cealalta din toate pozitiile. La cealta porta Balgradean s-a remarcat si el reusind sa apere o lovitura de la 11 metri executata de Matei.

Caseta tehnica

Astra:  Iliev - Cl. Iordache, Polczak, Erico, Stan - Takayuki Seto, Dandea (Bicianu '46) - Balaure (V. Gheorghe '46), Fl. Matei, L. Buş (Butean '65) - Urko Vera. Antrenor Gheorghe Mulţescu.

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălaşa (Junior Morais '73), Momcilovici - Pintilii, L. Filip (Ov. Popescu '46) - Man, Budescu (Teixeira '46), Fl. Tănase - Gnohere. Antrenor Nicolae Dică.

Catonaşe galbene: Stan '37 / Budescu '7

Arbitru: Marius Avram.



FCSB revine pe primul loc dupa cea mai categorica victorie din playoff