FCSB

FCSB relanseaza lupta pentru titlu dupa 2-0 cu Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipa FCSB a obtinut, luni seara, victoria de care avea nevoie pentru a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj chiar inaintea meciului direct din Gruia.

Un succes obtinut in partea secunda prin reusitele lui Harlem Gnohere din penalty in minutul 51 si Florinel Coman opt minute mai tarziu.

Intrarea lui Coman din primul minut al reprizei secunde s-a dovedit decisiva si a schimbat total fata jocului pentru FCSB, echipa care in prima parte a meciului s-a chinuit sa aduca mingea periculos in careul advers.

Cea mai mare ocazie a mitanului inagural i-a apartinut lui Gnohere in minutul 41, cand portarul Niczuly a blocat in extremis voleul trimis de atacantul francez.

FCSB mai avusese un sut al lui Lucian Filip din afara careului, in rest foarte multa neputinta accentuata si de pierderea lui Mihai Pintilii inca din primul sfert de ora. Mijlocasul stelist s-a rupt din nou, dupa ce abia revenise in urma unei alte accidentari.

Olimpiu Morutan, jucator trimis in locul lui Pintilii, a fost pastrat la cabine dupa pauza, iar intrarea lui Coman s-a dovedit mai mult decat inspirata din partea lui Mihai Teja.

Coman avea sa obtina lovitura de la 11 metri transformata de Gnohere pentru 1-0, apoi a marcat golul de 2-0 dupa o faza creata impreuna cu Man in flancul drept, pentru ca pe final de meci sa aiba si un sut in bara dupa o actiune de toata frumusetea in flancul stang.

FCSB a cautat golul trei si pe final de meci s-a descoperit la doua faze reparate de Balgradean la suturile lui Tandia si respectiv Dylan Flores.

La meciul de pe Arena Nationala au asistat 4.233 de spectatori.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais – Pintilii (Moruţan ’18, Coman ’46), Filip - Man, Hora, Tănase – Gnohere (Teixeira ’65). Antrenor: Mihai Teja;

Sepsi: Niczuly - Moura, Diarrassouba, Jovanovic, Abud – Velev (Fulop ’64), Vaşvari – Nouvier (Mensah ’71), Flores, Ştefan (Hamed ’64) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe;

Cartonaşe galbene: Pintilii ’10, Hora ‘77 / Abud ‘43;

Arbitru: Radu Petrescu.



FCSB relanseaza lupta pentru titlu dupa 2-0 cu Sepsi