FCSB

FCSB pornește în aventura europeană

Campioana FCSB debutează marți, 9 iulie, în preliminariile Ligii Campionilor contra unui adversar din San Marino în fața căruia nu se poate pune decât problema diferenței de scor la finalul celor două manșe. Pentru FCSB va fi o incursiune în necunoscut contra celor de la Virtus, dar diferența de valoare ar trebui să fie de ajuns pentru o calificare facilă.

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Virtus – FCSB (9 iulie, ora 22:00)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.42)
Rezultat prima repriză – FCSB (cota 1.42)

Cota totală 3.30

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Virtus – FCSB din Liga Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 3.30, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 165,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele trei pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

FCSB, incursiune în necunoscut

Campioană în Liga 1 la finalul sezonului 2023/24, echipa FCSB a început noul sezon cu victorie categorică în Supercupa României, unde a trecut de Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României Betano, cu 3-0. Pentru FCSB este prima Supercupă cucerită după o așteptare de 11 ani.

Meciul cu cei de la Corvinul a servit drept ultimă repetiție pentru roș-albaștrii în vederea duelului cu Virtus din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru FCSB deplasare din San Marino este una în necunoscut, Virtus echipă care a câștigat în premieră campionatul sezonul precedent. Sezonul anterior, cei de la Virtus câștigaseră Cupa în San Marino.

Până la meciul cu Corvinul din Supercupa României, echipa FCSB disputase două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda, ambele câștigate.

Virtus n-a mai jucat un meci din 25 mai, când pierdea la 11 metri finala Cupei cu La Fiorita.

Dacă trece de Virtus, pentru FCSB va urma un duel mult mai tare cu Maccabi Tel-Aviv, în turul doi preliminar din Liga Campionilor.

Ai și Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Virtus - FCSB, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.FCSB pornește în aventura europeană