FCSB

FCSB o bate pe Milsami Orhei prin dubla lui Tanase

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB a castigat fara emotii mansa tur a dublei cu Milsami Orhei din primul tur prelimianr al Europa League, scor 2-0 (1-0).

FCSB si-a facut meciul usor cu Milsami Orhei reusind deschiderea scorului in minutul 12 prin Florin Tanase, jucator care l-a surprins pe portarul advers Cirinciuc cu un sut din afara careului. Mingea a prins pamantul chiar in fata portarului si l-a pacalit pe acesta.

In minutul 30 cei de la FCSB au trecut pe langa golul doi prin fundasul Cristea urcat in careul advers la o faza fixa.

Asa am trait FCSB - Milsami Orhei in Europa League. Filip eliminat, Man accidentat!

Sapte minute mai tarziu Nedelcu rata de putin tinta cu un sut de la distanta.

Milsami Orhei a aratat putin fotbal si s-a vazut in ofensiva doar la un sut din lovitura libera deviat de zidul ros-albastru. Vlad plecase pe directia initiala a balonului, dar s-a redresat la timp si a reusit sa blocheze.

Cei de la FCSB au avut un penalty clar neacordat in prima repriza, minutul 36, la un fault asupra lui Coman.

In partea secunda Tanase si-a trecut in cont dubla la 11 minute dupa pauza la capatul unei faze de toata frumusetea pornita de la o recuperare defensiva a lui Nedelcu.

Acelasi Nedelcu avea sa rateze apoi cea mai mare ocazie a meciului singur cu portarul dupa o alta faza de contraatac.

Intrat pe teren in minutul 62 in locul lui Oaida, Filip a incasat doua galbene in zece minute, unul mai stupid ca altul, lasandu-si echipa in zece.

Problemele pentru FCSB au continuat cu accidentarea lui Man, jucator care n-a mai putut continua si a fost inlocuit cu Ovidiu Popescu, jucator care a ratat cea mai mare parte a sezonului trecut din cauza unei accidentari.

Cei de la FCSB s-au jucat cu ocaziile in finalului meciului, irosind trei sanse mari de a-si asigura un avantaj mai consistent in perspectiva returului. Hora, Popescu si Coman n-au reusit sa inscrie din pozitii favorabile.

Caseta tehnica

FCSB: A. Vlad - Belu, Planic, I. Cristea, Roman – Oaidă (Filip ’62), Nedelcu, F. Tănase – Man (Popescu ’78), Hora, F. Coman (Dumitru '90+5). Antrenor: Bogdan Andone;

Milsami Orhei: Chirinciuc - Jardan, Crăciun, Bolohan, Platica - Rusnac, Onica - A. Antoniouc, Andronic, Stînă – Nazar (Zagaevschi ’60). Antrenor: Veaceslav Rusnac;

Cartonaşe galbene: Filip ’64, ‘72 / Platica ’33, Crăciun ’58, Jardan ‘69.

Kristoffer Hagenes din Norvegia a arbitrat la centru.



FCSB o bate pe Milsami Orhei prin dubla lui Tanase