FCSB

FCSB l-a transferat pe noul Vasile Bratianu din Liga 1

Gigi Becali anunta sosirea la FCSB a unui fundas central de 1.95 metri inaltime.

Este vorba de Stipe Vucur, un jucator care in evoluat ultima oara pentru Hallescher, dupa ce in trecut a mai imbracat tricoul echipelor Lustenau, Wacker, Aue, Kaiserslautern sau Hajduk Split.

"Nu vreau sa dea el gol. Eu vreau sa nu mai primesc gol de la aia de 1.60 metri. Cel mai mult mi-e frica la cornere", a declarat Gigi Becali la Pro x.

Noul jucator al celor de la FCSB a evoluat ultima oara in a treia liga din Germania si in trecut a evoluat si in Austria, dupa cum a dezvaluit patronul ros-albastrilor.

"Cretu sigur va fi titular. De ala imi place cel mai mult. Miron si Cristea vor avea mai multa atentie, acum ca va fi concurenta", a mai spus Becali.

Pana acum FCSB a transferat doi jucatori in vederea sezonului viitor.

Si acum pentru cei mai tineri dintre noi sa amintim cine e Vasile Bratianu.

Acum in varsta de 53 de ani, Vaile Bratianu si-a legat cariera din fotbalul romanesc de Dacia Unirea Braila, club pentru care a evoluat de 124 de ori intre 1986 si 1994.

Bratianu a mai evoluat pentru Dinamo Bucuresti (4 meciuri), U Cluj, Otelul Galati si Farul Constanta, adunand peste 200 de meciuri la nivel de seniori.

In 1993 Bratianu a bifat singura lui convocare la echipa nationala a Romaniei intr-un amical castigat contra Israelului, scor 1-0.

Vasile Bratianu a ramas cunoscut in istoria fotbalului romanesc pentru fizicul sau atipic pentru un fotbalist (2.01 metri inaltime).



FCSB l-a transferat pe noul Vasile Bratianu din Liga 1