FCSB

FCSB l-a prezentat pe Zlatinksy

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Bulgarul Hristo Zlatinsky a fost prezentat oficial la FCSB, echipa la care a ajuns dupa despartirea de U Craiova in aceasta vara.

Bulgarul in varsta de 33 de ani va purta tricoul cu numarul 33 si s-a alaturat deja lotului condus de Nicolae Dica, anunta FCSB pe site-ul oficial.

"Sunt mandru si fericit ca la varsta de 33 de ani am ajuns la un club atat de mare. Este o mare implinire personala. Imi doresc sa fiu sanatos si sa pot ajuta echipa sa isi indeplineasca obiectivele. Dupa ce am castigat Cupa Romaniei cu Craiova, vreau sa iau campionatul cu FCSB", a declarat Zlatinsky.

Hristo Zlatinski este un mijlocas nascut pe 22 ianuarie 1985, la Blagoevgrad, in Bulgaria. Acesta si-a inceput cariera la OFK Pirin si a trecut, de-a lungul anilor, pe la Lokomotiv Plovdiv, Lokomotiv Sofia si Ludogorets, inainte de a ajunge la CS Universitatea Craiova in vara lui 2015. Are in palmares doua titluri de campion al Bulgariei si o Cupa a Bulgariei cu Ludogorets, iar in vara lui 2018 a ridicat Cupa Romaniei, din postura de capitan al celor de la CS Universitatea Craiova.



FCSB l-a prezentat pe Zlatinksy