FCSB

FCSB l-a pierdut incredibil pe Ionut Radu. Duckadam arata cu degetul spre Armata

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Ionut Radu, portarul erou al nationalei de tineret a Romaniei, s-a numarat printre juniorii Stelei, dar a fost fortat sa plece la rivala Dinamo inainte de a fi luat drumul Italiei.

Helmuth Duckadam, marele portar al Romaniei ramas in memoria colectiva drept eroul de la Sevilla pentru cele patru penalty-uri aparate in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, vorbeste despre modul in care actuala echipa FCSB l-a pierdut pe Radu in perioada junioratului acestuia.

“Armata este vinovata ca noi l-am pierdut pe acest portar. Si nu doar acest portar, am pierdut la vremea aia o generatie intreaga de copii foarte buni. Cine raspunde acum pentru acest lucru? Nimeni. Se chinuie Vasi Geambazi sa faca o noua academie puternica la Berceni”, a declarat Duckadam pentru Fanatik.ro

“Gigie Becali a fost obligat sa plece din Ghencea la vremea respectiva, iar ulterior a trebuit sa inchida si academia de fotbal. Radu si altii ca el nu mai aveau unde sa se antreneze si au decis sa-si caute alte echipe”, a mai spus Duckadam.

Ionut Radu este un portar de mare talent pentru care Genoa s-a inteles cu Inter Milano sa plateasca 8 milioane de euro. Acesta ar deveni astfel cel mai scump portar din istoria fotbalului romanesc.



FCSB l-a pierdut incredibil pe Ionut Radu. Duckadam arata cu degetul spre Armata