FCSB

FCSB in pribegie! Dupa nume, marca si palmares echipa lui Becali a ramas si fara stadion

FCSB a anuntat unde va juca pana in septembrie, Arena Nationala fiind o zona interzisa.

”Ţinând cont de situația gazonului de pe Arena Națională, care a fost și va fi deteriorat în urma evenimentelor culturale din lunile iulie și august 2019, am fost obligați să găsim cele mai bune condiții pentru desfășurarea jocurilor din preliminariile UEFA Europa League și Liga 1. Am decis ca partidele din tururile preliminare ale UEFA Europa League să se dispute pe Stadionul ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu, arenă care respectă standardele UEFA Elite 3”, se arata in comunicatul celor de la FCSB.

”De asemenea, partidele de pe teren propriu din Liga 1, în perioada 15 iulie - 1 septembrie 2019, vor fi disputate pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”, din Pitești, pe care roș-albaștrii au mai evoluat și în sezoanele trecute. Vom reveni pe Arena Națională în luna septembrie, după ce gazonul va fi înlocuit în totalitate, conform informațiilor oferite de Primăria Capitalei”, mai spun cei de la FCSB.

FCSB va debuta in noul sezon joi seara la Giurgiu contra celor de la Milsami Orhei in primul tur preliminar din Europa League.



FCSB in pribegie! Dupa nume, marca si palmares echipa lui Becali a ramas si fara stadion