FCSB

FCSB in pericol sa rateze prezenta in playoff. O spune un fost mare rival din Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Ajunsa pe locul 14 dupa noua etape disputate si cu doar opt puncte adunate, FCSB risca sa nu prinda primele sase pozitii la finalul sezonului regular.

Un scenariu care la ora actuala poate fi perceput ca neverosimil, dar care nu este exclus, dupa cum apreciaza Marius Sumudica, un fost rival al ros-albastrilor in fotbalul romanesc.

“Exista posibilitatea sa nu prinda playoff-ul. Consider ca nu au un lot echilibrat sa duca pe doua fronturi. Sunt echipe in Europa care nu fac fata, Nice in Franta, Sivasspor in Turcia.

“CFR-ul are un lot si poate forma trei echipe daca maine se joaca cupele europene, campionatul si Cupa Romania. La FCSB in momentul de fata nu sunt jucatori care sa duca pe doua fronturi, din pacate.

“Playoff-ul este sub semnul intrebarii. Daca vor sacrifica cupele europene, exista sansa de a ajunge in playoff. Au doua meciuri in minus, dar unul este cu CFR. Sunt probleme mari pe axul central la ce am vazut acum la Steaua (n.r. - FCSB). Tamm saracul cand l-a luat Markovic pe piciorul stang (FOTO sus)", a declarat Sumudica la Digisport.

FCSB a transferat nu mai putin de 12 jucatori la inceputul actualului sezon, ultimul dintre acestia fiind atacantul francez Billel Omrani.

Fostul om de gol al CFR-ului n-a mai jucat din luna mai si ultimul gol marcat dateaza din decembrie 2021.

Chiar si asa, Gigi Becali i-a oferit bani la semnatura si un salariu de 20.000 de euro pe luna, Omrani venind la FCSB cu 7-8 kg in plus fata de greutatea ideala pentru un jucator profesionist de fotbal.



FCSB in pericol sa rateze prezenta in playoff. O spune un fost mare rival din Liga 1