FCSB

FCSB în continuare fără antrenor. Gigi Becali: ”De ce să pun?”

Echipa FCSB nu are în acest moment un antrenor adevărat la echipă, iar patronul Gigi Becali nu pare dispus să reglementeze situația prea curând.

”Cine mă obligă pe mine să pun antrenor? N-am bani să angajez antrenor. Vreau să aduc un antrenor englez, 100.000 de euro pe lună, să-mi dea Burleanu bani. Zice regulamentul să ai antrenor, bine mă am antrenor.

”O să fie un antrenor cu licență când o să am bani și când va întruni cerințele FCSB, alea pe care le știți voi, că Becali e stăpânul. E clar că trebuie să ai antrenor, dar nu hotărăști tu că ăla n-are licență. Am antrenor, eu am încredere în Pintilii.

”De ce să vină antrenor? Nu plătesc nicio amendă, mă duc la Comisie și mă duc la TAS. După ce că aveți fotbal de rahat, cum să mai fac ce zic ei. Care fotbal dacă tot stadionul vede 11 metri clar și VAR-ul nu intervine”, a declarat Gigi Becali.

Fostul mijlocaș Lucian Filip îndeplinește în prezent rolul de ”antrenor”, după ce Mihai Pintilii a fost suspendat și trimis în tribună de Comisiile FRF, iar Leonard Strizu a plecat cu scandal de la echipă.



FCSB în continuare fără antrenor. Gigi Becali: ”De ce să pun?”