FCSB

FCSB - Hajduk, lupta finala pentru un loc mai aproape de grupe

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Primul duel dintre FCSB si Hajduk a semanat a lupta de gladiatori pe terenul greu de la Split, unde atmosfera creata de fanii croati s-a dovedit irespirabila pentru stelisti.

Vicecampioana Romaniei a obtinut un 0-0 care amana deznodamantul pentru returul programat in aceasta seara pe Arena Nationala.

Gazonul celui mai mare stadion din Romania nu este cu mult mai bun decat cel de la Split, dar e al nostru si stelistii au performat pe el in primele meciuri disputate in Bucuresti in acest sezon.

Vedeti aici cotele oferite de Baumbet pentru FCSB - Hajduk

3-3 cu Dinamo, 4-0 cu Rudar Velenje si 4-0 cu Poli Iasi sunt rezultatele obtinute de FCSB in acest sezon pe propriul teren.

Rezultate care dau sperante suporterilor stelisti care sunt asteptati in numar de peste 30.000 la returul cu Hajduk.

De la Split va fi prezent si un contingent de membri ai Torcidei, iar fortele de ordine din Romania sunt in alerta maxima. In drumul ultrasilor croati spre Sofia, la precedentul tur, doua benzinarii au fost devastate de huliganii lui Hajduk.

Pentru Nicolae Dica planurile sunt bine structurate. Disciplina in defensiva, mai ales la fazele fixe unde croatii au cinci jucatori de peste 1,85 metri inaltime si actiuni individuale in ultimii 35 de metri pentru a face diferenta la poarta adversa.

Tehnicianul stelist nu se gandeste ca FCSB va avea nevoie de prelungiri pentru obtinerea calificarii si de aceea loviturile de la 11 metri nu au fost repetate.

Intre cele doua manse stelistii si-au consolidat moralul cu o victorie spectaculoasa la Medias, scor 3-1, rezultat care a urcat FCSB pe locul secund in clasamentul din Liga 1.

De cealalta parte, Hajduk continua forma slaba aratata pana acum in competitia internat din Croatia, remizand 1-1 cu fosta campioana Rijeka.

Invingatoarea dublei dintre FCSB si Hajduk va intalni in playoff, ultimul tur de calificarea inaintea grupelor, pe invingatoarea dintre Slovan Bratislava si Rapid Viena. Slovacii s-au impus in tur, cu 2-1, pe teren propriu.



FCSB - Hajduk, lupta finala pentru un loc mai aproape de grupe