FCSB

FCSB - Craiova, prefatat de Teja si Man: "O echipa care iti permite sa joci fotbal"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Derby-ul etapei a 25-a in Liga 1 Betano se joaca, duminica seara, pe Arena Nationala intre FCSB si U Craiova 1948 CS, duel prefatat de antrenorul ros-albastrilor Mihai Teja si de mijlocasul Dennis Man intr-o conferinta de presa.

"Vom avea si noi suporteri foarte multi. Am vorbit cu ei, sunt alaturi de noi. Nu ne intereseaza cati suporteri vin de la Craiova. Ne intereseaza suporterii nostri. Daca vom castiga, ii vom multumi si acesta este cel mai important lucru", a spus Teja.

"Este un meci important cu doua echipe care joaca un fotbal bun. Nu este un meci decisiv, sper sa fie un spectacol si sa se termine cu bine pentru noi. Va fi un meci mai special pentru ca U Craiova este o echipa buna care anul acesta se bate la titlu. O echipa care are continuitate pe banca tehnica si in lot. Au omogenitate in plus si intr-adevar este o echipa puternica, dar noi vrem sa fim mai buni ca ei", a adaugat tehnicianul stelist.

Man: "Craiova iti permite sa joci fotbal"

"Se vor intalni doua echipe bune, cu jucatori de calitate. Este mai frumos cand se intalnesc doua echipe care joaca fotbal", a spus Man.

"Important este ca echipa sa castige, conteaza mai putin cine va marca. Noi trebuie sa dam totul pe teren. Craiova este o echipa care iti permite sa joci fotbal. Cu siguranta vom reusi sa-i desfacem, pentru ca avem jucatori de calitate", a adaugat jucatorul FCSB.

Meciul FCSB - U Craiova 1948 CS este live text pe onlinesport.ro duminica seara cu incepere de la ora 20:00.



FCSB - Craiova, prefatat de Teja si Man: "O echipa care iti permite sa joci fotbal"