FCSB

FCSB, calificare fara emotii cu Milsami Orhei

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipa FCSB ajunge in turul 2 preliminar al Europa League dupa ce a invins-o pe Milsami Orhei, cu 2-1, in mansa retur disputata joi seara.

Vicecampioana Romaniei si-a facut viata usoara marcand repede prin Cristian Dumitru, jucatorul de 17 ani care a punctat in minutul 4. Primul gol al lui Dumitru la debutul in cupele europene.

Milsami a trecut pe langa egalare in minutul 30, cand Vlad a respins in fata un prim sut, pentru ca apoi tot el sa intervina decisiv la reluarea lui Antoniuc la o faza unu contra unu.

Asa am trait Milsami Orhei - FCSB

Oaida a facut 2-0 pentru FCSB cu doua minute inaintea pauzei.

La trei minute dupa pauza Bolohan a redus din diferenta dupa o faza fixa la care Belu a gafat decisiv.

Sansa de gol ratata de FCSB pe contraatac in minutul 67 prin Robert Ion, un alt tanar jucator care a trimis in bara din pasa lui Tanase.

O bara au avut si cei de la Milsami in minutul 85 prin Antoniuc, dupa care Craciun a reluat peste poarta.

FCSB a jucat ultimele minute in inferioritate din cauza accidentarii lui Roman si a epuizarii schimbarilor regulamentare.

Alashkert din Armenia este viitoarea adversara pentru FCSB in turul 2 preliminar din Europa League, prima mansa in deplasare pe 25 iulie, returul o saptamana mai tarziu la Giurgiu.

Caseta tehnica

Milsami Orhei: Chirinciuc - Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică - Onică, Rusnac (Nazar ’81) - A. Antoniuc, Andronic, Stînă (Zagaevshi ’67) - M. Antoniuc. Antrenor: Veaceslav Rusnac;

FCSB: Vlad - Belu, Cristea, Planic, Roman - Oaidă, Nedelcu, Tănase (Popescu ’72) – Man (Ion ’64), Dumitru, Coman (Hora ’58). Antrenor: Bogdan Andone;

Timotheos Christofi din Cipru a arbitrat meciul.



FCSB, calificare fara emotii cu Milsami Orhei